felzarkozunk-logo-2

Gyerekeknek

children

A gyermekek nehézségei, problémái összetettek lehetnek. Sok esetben több szakember közös munkája szükséges a jó megoldáshoz. A probléma jellege határozza meg azt, hogy milyen szakterületek bevonása szükséges.

Pszichológiai módszerek

Képességvizsgálat

A gyermek képességének feltárása különböző területeken. Képességstruktúrájának elemzése, erősségeinek és gyengeségeinek meghatározása. Teljesítményének megítélése az átlaghoz való viszonyítással, standardizált mérőeszközökkel történik.

Személyiségvizsgálat

A fejlődő gyermeki személyiség feltárása. Problémás működésének, az okoknak a megkeresése. Az összefüggések megértése, és a megoldások differenciált kidolgozása.

Pszichoterápia gyermekeknek

A gyermek életkorához és problémájához illeszkedő módszerekkel és eszközökkel feltárjuk a problémát és a gyermekkel és családjával, környezetével együttműködve elősegítjük a megértést. Ezzel az átdolgozással a helyére kerül az addig súlyos tüneteket okozó élmény, a hozzá kapcsolódó tünet szükségtelenné válik. A gyermek újra vidám, érdeklődő, aktív, örül az életének.

Pszichoterápia serdülőknek

A serdülőkor a változások időszaka, amely sok ellentmondást hoz a serdülő életében. Gyakran nincs egyensúlyban a testi és lelki érés, felerősödik a környezet kritikus megítélése. Legtöbbször konzultációra kerül csak sor, ahol a megoldás megtalálásában segítünk. Hosszabb önismereti terápiába a serdülő elköteleződésére van szükség.

Pszichodráma csoportE-mail: felzarkozunk.alapitvany@gmail.com

Tel.: 06-70-742-2123


Szolgáltatásaink

2013 Pomáz, Mátyás király út 4.  Tel.: 06-70-742-2123  felzarkozunk.alapitvany@gmail.com    felzarkozunk.hu