felzarkozunk-logo-2

Felnőtteknek

motherandchild

Környezetünkkel való együttműködés során számtalan nehéz helyzet, konfliktus adódik, amelyet nem tudunk jól megoldani. Korábbi események, élményeink, magunkkal hozott érzéseink megértésében és feldolgozásában segítenek szakembereink.

Egyéni terápiák

Személyiségünk folyamatos fejlődésen, változáson megy át. Meghatározóak a gyermekkori történések, elraktározott érzelmek. Sok esetben ezek feldolgozása, megértése is alapvető változásokat eredményez a mindennapjainkban. Amikor értjük reakcióinkat, a keletkezett érzelmeket, akkor jobban fogadjuk a megoldandó problémákat, nehézségeket. Többféle terápiás eljárás közül választhatunk, megkeresve azt a szakembert, akiben megbízunk, akire támaszkodhatunk a terápia során.

Módszerek:
Pszichológiai konzultáció
Feltáró terápia
Fókuszterápia
Asszertív tréning
Krízisintervenció

Párterápia

Párkapcsolatunkban megjelennek a velünk hozott viselkedési- és megoldási minták. Két ember együttműködésében alapvető a közös szabályok, értékek megtalálása, amely nem minden esetben történik zökkenőmentesen. A terápia a mi kapcsolatunkra jellemző együttműködés kialakításában segít.

Családterápia

A család működésének zavara gyakran egy családtag tünetében jelentkezik. Amikor családot alapítunk egy új közösséget, rendszert hozunk létre. Ennek a közösségnek ki kell alakítani a működését a ránk jellemző módon. Amikor ez nem sikerül, akkor jelentkeznek a zavarok. A működés kialakításában, a családtagok közötti egyensúly és harmónia kialakításában segítenek a családterapeuták.

Telefon: 06-70-742-2123


Szolgáltatásaink

2013 Pomáz, Mátyás király út 4.  Tel.: 06-70-742-2123  felzarkozunk.alapitvany@gmail.com    felzarkozunk.hu