felzarkozunk-logo-2

Aranyos Zsolt

Aranyos Zsolt

párkapcsolati mediátor,
pár- és családkonzulens-j.

Tel.: 06 30/67 63 614
www.parkapcsolatban.com

Aranyos Zsolt párkapcsolati mediátor, pár- és családkonzulens-jelölt vagyok.

Azért dolgozom és segítek nőknek, férfiaknak, hogy az életük, a párkapcsolatuk megváltozzon, dinamikus, tartalmas és gyümölcsöző legyen. Mindaz, amit közösen felépítettek, amiért együtt küzdöttek, megdolgoztak, ne vesszen kárba, hanem közös értéket teremtsenek. A gyerekek is biztonságban és kiegyensúlyozottan érezzék magukat abban a családban, ahová érkeztek, és ahonnan majd kirepülni szeretnének.

Mivel sok elkeseredett, tanácstalan párral találkoztam, elhatároztam, hogy kidolgozom és átadom azt a tudást, ismeretanyagot, ami segíthet neked és a párodnak is!

Legyen az
– megcsalás,
– szexuális és érzelmi eltávolodás,
– kommunikációs problémák,
– örökölt sors, szokások, amiket magatokkal hoztatok,

amelyek tudattalanul vagy tudatosan hatással vannak a kapcsolatra és a családi életre.

 

Akik elköteleződnek egymás és a közös munka mellett, és belevágnak életük legnagyszerűbb kihívásába, az első konzultáción ajándékba megkapják a Szabadon szeretni című könyvet, ami a szilárd, magabiztos alapok megteremtéséhez is kiváló segédanyag.

 

„Multivitamin, proteinszelet, low carb, extra energy… Kimerültem – megeszem – feltöltődöm. Aranyos Zsolt kötete pontosan ezt teszi velünk érzelmi és kapcsolati síkon. Az egymástól független, egy perc alatt elolvasható rövid írások ablakot nyitnak a lelkünkben, hogy másként is lehet, hogy több is van annál, amit mi pillanatnyilag látunk. Mindezt pedig saját önfeltárulkozásai és igazi hús-vér párok történetei teszik hitelessé.” Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta

 

Időpont foglalása konzultációra

    2013 Pomáz, Mátyás király út 4.  Tel.: 06-70-742-2123  felzarkozunk.alapitvany@gmail.com    felzarkozunk.hu