Aranyos Zsolt

Aranyos Zsolt

párkapcsolati mediátor,
pár- és családkonzulens-j.

Tel.: 06 30/67 63 614
www.parkapcsolatban.com

Párkapcsolati és családi konfliktusok megoldásával,
megcsalás, hűtlenség kezelésével,
valamint életvezetési tanácsadással foglalkozom.


Megtiszteltetésnek érzem, ha bizalmat szavazol, és hozzám fordulsz segítségért.

A párkapcsolat, házasság, család szerintem a világ legjobb és egyben legegyszerűbb „találmánya”. Egy olyan biztonságos környezet, ahol szabadon kiteljesedhetünk. Nincs benne semmi bonyolult, csak sokszor túlbonyolítjuk.

Lehet, hogy most olyan helyzetben vagy, amikor sérültél, elakadtál, valami fájdalmat hordozol magadban, és nem tudsz tovább lépni a pároddal – vagy a párod mellett.

A pár- és családkonzultáció olyan reményforrása lehet a kapcsolatodnak, ahol valódi, tartós változást érünk el, illetve növeli a kettőtök közötti intimitást, a kapcsolat elmélyülését. Ha megcsalás történt, akkor megmutatom, hogy tudtok visszatalálni egymáshoz, és hogyan lehet újra bízni egymásban.

Biztonságos, diszkrét környezetben dolgozunk, ahol mindenki megtapasztalhatja, érezheti, hogy tisztelik és meghallgatják.
Sablonok helyett személyre, vagyis rátok szabjuk azokat az új módszereket, amelyek segítenek a régóta fennálló konfliktusok vagy a mindennapi válságok legyőzésében.

Mindkettőtöket támogatni és bátorítani fogom. Ha szükséges, együtt feltárjuk azokat a hiedelmeket, hozott családi mintákat, melyek megakadályoznak abban, hogy kiteljesedjetek, azok lehessetek, akiknek születtetek. (A férfiaknak külön segítséget nyújtok abban, hogy az érzelmeiket megtanulják jól kifejezni. Illetve olyan „szótárt” adok, ami segít jól érteni egymást)

Meggyőződésem, hogy minden közösen eltöltött perc és munka befektetés önmagadba, a partneredbe és a közös jövőtökbe.

Annyi mindent meg lehet tenni egy kapcsolat helyreállítása érdekében, és én itt vagyok, hogy segítsek nektek.


Naprakész vagyok a párkapcsolati konfliktusok kezelésében, szakmailag folyamatosan képzem magam, és igyekszem a legújabb kutatásokat is nyomon követni. Tudásom legjavát adom, és garantálom, 100%-os figyelemmel vagyok jelen minden alkalommal!

Párkapcsolati szakértőként már találkozhattál velem a Szentendre Tv, Budakalász Tv műsoraiban, a Szentendre Rádióban, valamint országos tv műsorokban. Időközönként előadásokat tartok diákoknak iskolákban, valamint pároknak, nőknek és férfiaknak párkapcsolati tréning formájában.

Eddig két könyvem jelent meg.
Nyomtatott formában a Szabadon szeretni, letölthető formában pedig a Megcsalás, hűtlenség – avagy milyen hatással van a hűtlenség a gyermekekre.
Előkészületben a „Hétköznapi játszmáink fogságában”, valamint a „Ne bánts! Mit érdemes tudni a családon belüli erőszakról”.

2013 Pomáz, Mátyás király út 4.  Tel.: 06-70-742-2123  felzarkozunk.alapitvany@gmail.com    felzarkozunk.hu